Emelie Johansson

Följ drömmen, gå mot strömmen!

Vart skåpet skall stå

Kategori: Tävling

I går bevidade Fjodor att gammal är älst. Det var KM för Skaraborgs Fjordhästförening som samarrangerandes med Varaortens Ryttarförening som samtidigt hade en pay and jump.

De som red vårt KM var Jag på Fjodor, mamma på Ohly och Alexandra Ringhede på sin Jolly. Samtliga ekipage presterade bra. Fjodor var inte jätte förtjust i att springa på underlaget i paddocken på VoRF. Under natten till i går ösregnade det och hela paddocken var lervälling. Dock ej så hal.

I förklassen 60 cm, vann mamma med Ohly som red en dubbelnolla i bed. A:0/A:0, på andra plats kom Alexandra och Jolly som fick ett pet i omhppnigen och sist jag och Fjodor som retligt nog petade sista hindret i grunden. Något som kankse vara bra eftersom Fjodor var väldigt trött efter dagen.

I KM klassen 70 cm segrade jag och Fjodor med dubbelnolla och 31 s i omhoppningen. Tvåa kom mamma med 36s, i omhoppningen och ett pet. Trea kom Alexandra och Jolly som oturligt nog fick ett pet i grunden. Fjodor uppskattade inte att springa i leran men var duktig och gjorde som han blev tillsagd. När vi skulle ha ärovarvet tänkte han minsan inte springa en meter till. Då var han trött.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: