Emelie Johansson

Följ drömmen, gå mot strömmen!

Arbetsmoral

Kategori: Allmänt

Jag tycker att vissa människor är farsinerande då jag inte får ihop deras logik. Om man har ett jobb där man får betalt så arbetar man och är lojal mot sin arbetsgivare eller säger upp sig. Innom hästvärlden finns många riktiga arbetsmyror och även riktiga latmaskar som ej utför sitt jobb. Det är därför farsinerande hur endel som man kännt till genom årens lopp som misskötersig enkelt får jobb på andra ställen när de referarar till en erbetsplats som ej varit sånöjda med peronen i fråga.
En uppmaning till ALLA arbetsgivare innom hästvärlden där ute är att kolla upp referenserna och deras trovärdighet. Har en person arbetat på t.ex. en ridskola prata med den sittande styrelsen eller aktuelle chefen. Jag känner till om de som arbetat som t.ex. ridlärare som ljugit om tävlingsmeriter och dylikt för att få jobbet. De som fått en högre possition som missnbrukar sin maktställning. De som skall jobba med människor och inte är på något sätt pedagogiska.
Man ser även hur personer långtidssjukskriver sig för att de inte kan jobba men när de senare blivit uppsagda är magiskt fullt friska och kan jobba på en annan arbetsplats med samma arbetsuppgifter. Jag tänker inte nämna några namn, det är taskigt att göra det. Men uch och fy på vissa.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: